De Zonnebloem wil door, help jij daarbij ?

De Zonneboem afdeling Bakhuizen/Hemelum/Koudum is al vele jaren zeer actief.

Een bezoek aan het tuincentrum, samen eten of een boottocht zijn al die jaren een vast item op de kalender geweest. Deze activiteiten én huisbezoek worden door een team van enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Dit bedoeld voor deelnemers met een lichamelijke beperking, die door de inzet van onze vrijwilligers ook leuke sociale activiteiten buiten de deur kunnen doen.

Afgelopen jaren zijn er helaas door Covid-19 minder activiteiten geweest, ook zijn er leden van het organiserende team gestopt. Hierdoor staat het voortbestaan van de Zonnebloem afdeling onder druk.  Immers zonder vrijwilligers die zich willen inzetten voor het bedenken en organiseren van een jaarprogramma is er geen Zonnebloem! En dat zou voor onze bijna 150 deelnemers in de dorpen een groot gemis zijn.

We komen dan ook graag in contact met mensen die de schouders eronder willen zetten zodat de Zonnebloem kan blijven. Hou je van organiseren of vind je het leuk om achter de schermen de administratie op orde te houden? Of krijg je energie van vrijwilligers koppelen aan mensen die huisbezoek willen? Meld je dan aan! En maak dat het mogelijk blijft om in onze dorpen de deelnemers mooie en gezellig momenten te bezorgen.  Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om kennis te maken met de diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem.

Laat de Zonnebloem niet vallen en neem contact op via email voor meer informatie: m.vansonsbeek@zonnebloem.nl . Kijk ook eens op:  https://www.zonnebloem.nl/ bakhuizen-hemelum-koudum  Alleen samen kunnen we verder!