Accommodaties

Het Flinkeboskje

Onder de naam it Flinkeboskje – adres Flinkeboskje 1- verhuren we sfeervolle groepsaccommodaties in Hemelum, Friesland. Namelijk een vakantieboerderij en de prachtige vakantiewoning het Voorhuis. Beide locaties zijn ook zakelijk te huur. Brainstormen tussen koeien, water en bos.
Op de locatie de Flinkefarm – adres Flinkeboskje 2 – organiseren wij evenementen zoals Flinke Favorieten, streekmarkten en kofferbakmarkten. Ruimte zat in ons weiland, de druivenkas en in het weiland. Ook deze locaties zijn te huur voor feesten, bruiloften of andere evenementen.
Tevens hebben we onze gezellige ‘Sip & Clara – pop-up store’. Deze staat vol met mooie interieur-spullen en vintage meubels. De shop is geopend tijdens onze evenementen op de Flinkefarm.
Wees welkom!

Rixt en Arjan Siersma

Flinkeboskje 1

0514-581769

B&B 7de Hemel

Laat u verwennen in B&B 7de Hemel. Ruim 160 jaar nadat jonkheer van Swinderen een uitspanning liet bouwen tegenover de kerk van Hemelum, biedt het pand nog altijd een warm onthaal. Geniet van het drankje bij de ontvangst, het heerlijke drie-gangen-ontbijt en zoveel koffie en thee als u wilt. Ervaar de gerieflijke weelde van onze gastenkamers met badkamer en-suite, wifi en tv. De avondmaaltijd wordt op verzoek voor u verzorgd in onze huiskamer, op mooie dagen in de tuin.

In het acht eeuwen oude dorpje Hemelum lijkt het drukke westen ver weg. Aan de rand van het dorp ligt de Morra, een van de vele Friese meren. Aan de andere kant zie je hoe de aarde zich licht verheft, een verschijnsel waarnaar de streek Gaasterland is vernoemd. Bos, akkers en water, zover het oog reikt. Met fiets- en wandelpaden, strandjes aan het IJsselmeer, vogelhutten, golfbanen en pittoreske dorpjes als Hindeloopen, Stavoren, Oudemirdum en Balk.

Peter van Capelleveen en Ans Bouwmans

Hegewei 2

0514-850600

Villapark Untwyk De Morra

Slechts anderhalf uur rijden van het drukke leven in de Randstad ligt één van de mooiste vakantiegebieden van Nederland: Gaasterland in zuidwest Friesland. In dit gebied bevinden zich de Fluessen, de Morra en het Heegermeer, de grootste open wateren van de provincie. Watersport, ongerepte natuur en rust zijn de belangrijkste kenmerken van dit gebied.

Beheerder: Mevrouw I. Witteveen

Villapark Untwyk De Morra

0651915456

Zeilschool De Morra

Onze oude zuivelfabriek is gevestigd in Hemelum, Zuid-west Friesland. Een prachtig gebied met water tot aan de deur. Het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied bijzonder geliefd. En dat op slechts max. 90 min. van de Randstad. Een accommodatie huren en de volgende dag het water op? Wij bieden je de gelegenheid.

Het unieke aan onze accommodaties zijn, naast de ligging, de onbeperkte mogelijkheden. Van een bruiloft aan het water, tot een actief bedrijfsuitje. Van een romantisch weekend voor twee, tot een scholen-groep van meer dan 200 personen. Alles kunnen wij op maat aanbieden. Heb je een idee voor een verblijf of feest? Leg het aan ons voor en je zult verrast zijn over de mogelijkheden.

Groepsaccommodatie de Morra

Buorren 31

0514 - 581 666

Vakantiehuis Boschwijk

Vrij gelegen appartement voor 2 personen aan achterzijde van woonboerderij met veel privacy en eigen tuin van ruim 500m2. Voor rustzoekers, met nieuw interieur, complete keuken en prachtig uitzicht.

Huib Volker & Jorinde Somer

De Maren 23

0621262 251

B&B HemeltjeLief

Welkom in onze B&B HemeltjeLief! Een sfeervol en vriendelijk éénkamerappartement met eigen entree en wc/badkamer. Prachtig landelijk gelegen tussen de Gaasterlandse bossen, het IJsselmeer en het Friese merengebied. Inclusief een lekker ontbijt met vers gelegde eieren, zelfgemaakte jam en honing van eigen bijen.

Pauli Yap en Hoite Pruiksma

De Maren 29

06 45698718