folder de begine

 

Het bestuur van De Begine is opgetogen! Want op veler verzoek vanuit vrijwilligers en bezoekers, presenteert zij voor het eerst bij aanvang van het nieuwe culturele seizoen een jaarrond activiteitenprogramma.

Bij het opstellen van het vaste aanbod van activiteiten is goed geluisterd naar de behoeften van dorpsgenoten.
Het versterken van de saamhorigheid is hier een van. Elkaar ontmoeten en een praatje maken onder het genot van een bakje koffie, drankje of een lekkere maaltijd is bij veel mensen favoriet. Iedereen, van jong tot oud, is hierbij van harte welkom. Nieuw in het aanbod van activiteiten is het Praathûs. Verenigingen en culturele organisaties van Hemelum worden uitgenodigd om op deze avonden hun vergaderingen in het dorpshuis te organiseren. Tegen betaling van een kleine bijdrage per persoon, is er gratis koffie en thee en kan men gebruik maken van de beschikbare faciliteiten, zoals WIFI. Na afloop kan men elkaar ontmoeten bij de informele nazit.

Buiten het vaste programma om, worden in De Begine ook activiteiten georganiseerd op initiatief vanuit het dorp. Een actueel overzicht van activiteiten in Hemelum, is te vinden op www.hemelum.nl/agenda.

 

Natuurlijk worden in De Begine de coronamaatregelen gehanteerd. Bezoekers worden geadviseerd om voor hun komst na te gaan of er bijzonderheden zijn. Voor een aantal activiteiten is opgave vooraf nodig. Het programma is in de eerste week van september als een overzichtelijke kalender huis-aan-huis in Hemelum rondgebracht. Zo is er geen activiteit meer te missen! Wie de kalender gemist heeft of meer informatie wil, kan contact opnemen met onze beheerder Nathalie Wijbenga-Creemers, via 06 48627537.

Klik hier voor de jaarkalender activiteiten de Begine 2020/2021