Kicker Kindermode maakt een grote sprong

Kicker Kindermode maakt een grote sprong

en gaat naar Hemelum

 

Frouwkje Risselada, eigenaresse van Kicker Kindermode in Balk heeft besloten om per januari 2018 haar kinderkleding winkel te verhuizen naar Hemelum. Het komende jaar wordt er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting van het pand en een nieuwe stijl voor Kicker Kindermode.

 

Het idee om naar Hemelum te verhuizen is tot stand gekomen, doordat er bij het huis van de eigenaresse en haar gezin een bedrijfspand zit. Dit was vroeger een bakkerswinkel. Volgens Frouwkje biedt dit een unieke gelegenheid om Kicker Kindermode in een eigen pand te vestigen en de klant daardoor nog beter van dienst te zijn. De eigenaresse begrijpt dat deze beslissing misschien als een verassing komt, maar is van mening dat wanneer een winkel een beleving is en bijzonder is om naar toe te gaan, dat de locatie minder belangrijk wordt. Frouwkje: ,,Daarnaast heb ik veel klanten die ook al moesten rijden om naar Balk toe te komen en eigenlijk ligt Hemelum dan best centraal. De mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein is een groot voordeel en er zal meer tijd zijn om de winkel constant te verbeteren, wat voor de klant ook merkbaar is.”

 

Kicker Kindermode zal op dezelfde voet doorgaan als in Balk met een speelruimte voor de kinderen, een spaarsysteem met een waardecheque en een kleinschalige winkel, waar iedereen zich thuis voelt. Frouwkje: ,,Ik hoor vaak van m’n klanten dat we een hele goede service bieden en dat ze zich goed geholpen voelen en dat zal ook in Hemelum zo blijven. Daarnaast kunnen klanten zoals gewoonlijk via Facebook producten bestellen en dit afhalen of laten opsturen. We volgen de ontwikkelingen en zullen daar op inspelen, maar van een webshop is op dit moment geen sprake.

"Op dit moment wordt de ruimte in Hemelum verbouwd en wordt er naar eigen zeggen een toffe winkelruimte van gemaakt. Frouwkje: ,,We zorgen ervoor dat zowel volwassenen als kinderen zich helemaal thuis voelen en dat er op een ontspannen manier geshopt kan worden. Het wordt een winkel waar je graag naar toe wilt gaan. “

Geplaatst op: 2017-03-16