Reünie Hemelum en 100 jarig bestaan Vereniging voor Dorpsbelangen Hemelum

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WY BINNE DERÚT en JMME KINNE DER aanst OP ÚT.
Vrijdag 3 JUNI 2016 staat als REUNIEDATUM in een jaar volop Hemelummer activiteiten.

Graag ontvangen wij deze eerste vrijdag in juni oud dorpsbewoners, huidige dorpsbewoners, jong en oud, iedereen die iets met Hemelum heeft of heeft gehad.  Alle Hemelummers, variërend rond het geboortejaar 1975 tot aan iedereen in de jaren daarvoor zijn van harte welkom om herinneringen op te halen,  (sterke) verhalen te vertellen en elkaar te ontmoeten.

 

programma
Het is nog te vroeg om de kosten en het definitieve dagprogramma te melden.   We zijn inmiddels al bezig met de voorbereidingen voor een gevarieerd programma in samenwerking met De Begine en Zeilfabriek De Morra en Dorpsbelangen.    Bijpraten overdag, onder het genot van een hapje en een drankje, is de hoofdactiviteit.  Daarnaast zijn we bezig met (foto-)route door het dorp.  Misschien is een boottochtje over De Morra wel mogelijk. En ’s avonds een muzikale afsluiter waarbij het hele dorp wordt uitgenodigd.   Wordt vervolgd dus.

 

opgave

Het adressenbestand is na 6 jaar gedateerd.  Er worden daarom geen schriftelijke uitnodigingen meer verstuurd.  Help ons met het verspreiden van dit bericht via familie en bekenden. Degene die bekend zijn met social media kunnen onze Facebook pagina bezoeken.  Hier komen zo nu en dan nieuwe (oude)foto’s in beeld. Op dit moment wordt er gewerkt aan een info-pagina op de dorpswebsite.   

 

Opgave kan nu zeker al:

*schriftelijk bij:          Marian Visser    De Maren 22, 8584 VP HEMELUM

*telefonisch bij:       Gert Wijbenga   06-53704179

*algemene informatie:  Jan Koster        jkoster47@home.nl

 

Ook voor ideeën en vrijwilligers.
Reüniecommissie bestaat uit Marian Visser, Ria Stellingwerf-Mollema, Gert Wijbenga, Fokke van de Akker, Douwe de Vries en Jan Koster.

 

Geplaatst op: 2015-12-09